Αληθινη εξομολόγηση. Γ@ΜηθηκΑ απο τον ΚwΛο στο χωριο απο ενα…

Φεβρουάριος 12, 2018  —  By admin

Είμαι από ένα χωριο της Πελοποννήσου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα εκεί μέχρι που τελείωσα το σχολείο και έφυγα για να σπουδάσω.

Ήταν Μεγάλη εβδομάδα του Πάσχα και θα ερχόντουσαν στο χωριό μας ο αδελφός της μητέρας μου με την οικογένεια του για διακοπές.Ο θείος είχε δύο παιδιά, τη Γιώτα 20 χρονών και το Νίκο 16.

Είχα χρόνια να τους δω και η αλήθεια είναι ότι δεν τους συμπαθούσα και τόσο, γιατί ήταν ψωνισμένοι και έκαναν συνέχεια φιγούρα.

Έφτασαν τη Μ. Πέμπτη το απόγευμα και όταν αντίκρισα την Γιώτα έπαθα πλάκα. Είχε αλλάξει πολύ.

Το ντύσιμο της αρκετά κομψό και αναλογίες που την κολάκευαν. 1.70 ύψος και 55 κιλά περίπου, καστανή, με μαύρα μάτια, αλλά λίγο ασχημούλα.

Εκείνη την περίοδο κυνηγούσα μια συμμαθήτρια μου στη σχολή, που με έπαιζε αλλά δε μου καθόταν. Οι κ….ς να χτυπάνε κόκκινο κι εγώ να έχω βγάλει κάλους από την μ……

Στις διακοπές του Πάσχα έκανα περισσότερο παρέα με τη Γιώτα παρά με τον Νίκο. Τη ρωτούσα διάφορα για την ζωή στην Αθήνα και πως διασκεδάζουν τα παιδιά εκεί. Η κουβέντα έφθασε σε σχέσεις και σεξ, μέχρι που μπήκαμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, στα προσωπικά μας και μου το έκοψε μαχαίρι. Ένα μεσημέρι που βαριόμουν πήγα στο σπίτι τους που ήταν δίπλα στο δικό μας μήπως βρω κάποιον για κουβέντα να περάσει η ώρα.

Μου άνοιξε η Γιώτα και μου είπε να…
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ

Διάβασε περισσότερα