Η ΑΛHΘINΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Φωτεινής: «Mε πήγε σε κάτι ΧΩΡΑΦΙΑ και με…»!

Δεκέμβριος 7, 2017  —  By

Ήταν βράδυ Παρασκευής και με την κολλητή μου, είπαμε να πάμε καμιά βόλτα προς Ψυρρή για να ξεσκάσουμε λίγο.

Δεν ξέραμε σε ποιο ακριβώς μαγαζί να μπούμε και τελικά καταλήξαμε σε ένα που άρεσε σε εκείνη(πιο πολύ ο πορτιέρης παρά το μαγαζί)….

Η ώρα περνούσε και εγώ βαριόμουν ελεεινά, ώσπου ήρθε δίπλα μου και κάθισε ένας θεογκ0μεvος. Ψηλός, μελαχρινός, μυστήριο βλέμμα και πολύ σe ξι. Τον εντόπισα αμέσως και προσευχόμουν να με προσέξει και εκείνος. Γνωριστήκαμε μέσω κοινού γνωστού που σύχναζε στο μαγαζί. Μιλήσαμε ελάχιστα αλλά μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση. Περιττό να συμπληρώσω ότι είχα….

 

ανάψει τρελά. Από εκείνη την ώρα, είχα τις πιο τρελές φαντασιώσεις. Μέχρι το καλοκαίρι δεν έτυχε να βγούμε όλοι μαζί, παρά μόνο δύο φορές ακόμα. Φυσικά, ήμουν στα κρυφά πολύ ερωτευμένη, το ίδιο και αυτός όπως μου εξομολογήθηκε αργότερα.

 

Ώσπου ήρθε το καλοκαίρι και μια μέρα κανονίσαμε να πάμε με παρέα γύρω στα έξι άτομα για μπάνιο στο Πόρτο Ράφτη. Και αυτός εννοείται. Όλη την ώρα με κάρφωνε με τα μάτια του, αλλά έκανα πως δεν έδινα σημασία, ενώ από μέσα μου έβραζα και ήθελα να τον πάρω αμέσως…

Κάποια στιγμή, ανακαλύψαμε ότι είχαμε ξεμείνει από σνακ και αναψυκτικά. Ο Αντώνης πρότεινε να πάει με το αμάξι για να φέρει, μιας και δεν υπήρχε εκεί κοντά καντίνα. Ρώτησε αν ήθελε κάποιος να τον συνοδέψει και φυσικά τα υπόλοιπα μουλάρια, είπαν όχι. Και μια κοπέλα μου λέει «Πήγαινε εσύ». Εγώ προσποιήθηκα ότι δυσανασχέτησα, αλλά μέσα μου πέταγα από χαρά. Φόρεσα πρόχειρα το παρεό πάνω από το μαγιό και τον ακολούθησα.

Στη διαδρομή έριχνα κλεφτές ματιές στο καλοσχηματισμένο του σώμα και στο επίμαχο σημείο που διαγραφόταν κάτω από το κολλητό μαγιό. Πρέπει να το κατάλαβε, αλλά δε μίλησε γιατί και εκείνος τα…
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΗΘΙΝΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Διάβασε περισσότερα