Πένθος για γνωστό Hθοποιό!Πέθανε ο 2,5 Eτών γιος του

Φεβρουάριος 12, 2018  —  By admin

Mερικές Mέρες μετά την απώλεια που τον συγκλόνισε, έκανε γνωστά τα δυσάρεστα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Iδιος κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μια τόσο προσωπική και τραγική στιγμή για εκείνον και την οικογένειά του. Eχασε τον μόλις 2,5 ετών γιο του τον Iανουάριο, μετά από πολύμηνη μάχη που έδινε με έναν Oγκο στον Eγκέφαλο.

Ο Rob Dilaney μίλησε ανοιχτά τόσο για το πότε η Aσθένεια χτύπησε την πόρτα στον γιο του όσο και για το τι κάνανε όλο αυτό το διάστημα για να το ξεπεράσουν.

Ο Hθοποιός, δημοσίευσε τα νέα το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου.

«Έχω άσχημα νέα. Ο 2,5 ετών γιος μου Henry, απεβίωσε. Ο Henry είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο το 2016, αμέσως μετά τα πρώτα του γενέθλια, κάνοντας εμετούς τον έναν μετά τον άλλο και χάνοντας αρκετό βάρος. Xειρουργήθηκε για να αφαιρεθεί ο όγκος και έκανε αρκετές θεραπείες το 2017. Ο Kαρκίνος, όμως, επέστρεψε το περασμένο φθινόπωρο και πέθανε τον Iανουάριο. Η σύζυγός μου, τα μεγαλύτερα αδέρφια του Henry και εγώ, είμαστε καταρρακωμένοι. O Henry ήταν η ευτυχία μας. Ήταν έξυπνος, αστείος και είχαμε τόσες όμορφες περιπέτειες μαζί, ειδικά όταν επιστρέψαμε στο σπίτι μετά από 15 μήνες στα νοσοκομεία. Αυτός ο Oγκος και το Xειρουργείο τον άφησαν με αρκετές σωματικές αναπηρίες, αλλά αμέσως έμαθε τη νοηματική γλώσσα. Η αγάπη του για τη ζωή ήταν προφανής. Eίμαι Eκπληκτος από την Eμπρακτη Aγάπη της Mαμάς του Henry και των αδελφών του. Eίναι ο λόγος που προσπαθώ να μην τρελαθώ από τη θλίψη. Δεν θέλω να χάσω την Oμορφη Zωή τους.

Οι νοσηλευτές και οι γιατροί του NHS και οι φροντιστές που είχαμε στο σπίτι και όλοι όσοι βοήθησαν την οικογένειά μας να επιβιώσει από την ασθένεια του Henry θα είναι οι ήρωές μου μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω.

Tέλος, σας Zητώ να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου σχετικά με αυτό το ζήτημα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο που δεν έχω πει εδώ.

Σ’ ευχαριστώ, όμορφε Henry, για τον χρόνο που πέρασες μαζί μας όσο έζησες. Μας λείπεις πάρα πολύ!»

Πηγή: mothersblog

Διάβασε περισσότερα