Πως θα κάνεις έναν άντρα να ΜΗΝ ξανακάνει $εξ με άλλη!

Ιούλιος 6, 2018  —  By admin

Το γεγονός ότι είσαι με ένα αγόρι δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθείς συνέχεια για να τον κρατήσεις δίπλα σου. Υπάρχουν πολλά κόλπα που μπορείς να σκεφτείς για να διατηρείς αμείωτο το ενδιαφέρον του.. εμείς καταλήξαμε στα εξής πέντε!

Μη φέρεσαι ποτέ ως δεδομένη. Ωραίες οι ζουζουνιές και οι γλύκες και τα εpωτόλογα, αλλά μην το παρακάνεις.

Δεν λέμε να μην εκφράζεις το συναισθηματικό σου δέσιμο μαζί του, αλλά κάντο με τρόπο που να μη το θεωρήσει δεδομένο. Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Το να είσαι $έξι πριν τη σχέση δε σημαίνει τίποτε. Το σημαντικό και το πιο δύσκολο είναι να…

διατηρήσεις αναλλοίωτη τη $έξι πλευρά σου και κατά τη διάρκεια αυτής. Επιστράτευσε τη φαντασία σου για να τον εκπλήσσεις συνέχεια.

Ικανοποίησέ τον στο έπακρο. Όλοι έχουμε τα ταμπoύ μας, αλλά καλό είναι να πέφτουν κάποιοι τοίχοι πού και πού. Δεν εννοούμε πως θα ήταν καλή ιδέα να συμμετάσχεις σε Epωtικό βίντεο, αλλά το να είσαι ευέλικτη και πρόθυμη να ικανοποιείς τις Epωτικές φαντασιώσεις του συντρόφου είναι μέγα προσόν.

Κάνε τον να ζηλεύει. Όχι σε βαθμό άρρωστο, αλλά αν του δείχνεις κάποιες φορές πόσο επιθυμητή είσαι και από άλλα αγόρια, αυτό θα τον κάνει να καίγεται ακόμα περισσότερο. Προσοχή απλά στα όρια και στους κανόνες.

Δείξε πρωτοτυπία στο $εξ. Role play, εpωτικά βοηθήματα, ταινίες ποpvό κλπ κλπ .. τόλμησε να προτείνεις εσύ εναλλακτικές και το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει φωτιά. Λίγα αγόρια αφήνουν τις συντρόφους τους όταν εκείνες είναι τόσο ανοιχτές στο θέμα του $εξ.

Διάβασε περισσότερα